Optiman Valmentajat

Jarno

Jarnolla on vahvan urheilutaustan lisäksi yli kymmenen vuoden vankka kokemus valmentamisesta.

Lapsuus ja nuoruus Jarnolla kului yleisurheilun ja koripallon parissa, jossa hän pelasi nuorten SM-sarjaa ja edusti Suomea kansainvälissä turnauksissa. Myöhemmin hän innostui kamppailulajeista ja erityisesti thainyrkkeilystä. Sen parissa onkin vierähtänyt yli 15 vuotta, ensin kilpaillen ja sitten valmentaen.

Taitavan valmentamisen pohjalla on laaja koulutus. Jarnolla on suoritettuna Valmentaja ja Ohjaaja -koulutuksen I, II ja III -tasot sekä Valmentajan ammattitutkinto, josta hänet palkittiinkin kurssin priimuksena. Lisäksi hänellä on useita muita koulutuksia, eikä oppiminen lopu koskaan.

Jarno on toiminut vuodesta 2016 Suomen Thainyrkkeilyliiton valmennustiimissä, joka vastaa maajoukkueen valmentamisesta, sekä uusien ohjaajien ja valmentajien kouluttamisesta.

Jarnon treeneissä pääsee taitojen kartuttamisen lisäksi nauttimaan hyvästä huumorista.

Riikka

Riikka aloitti thainyrkkeilyn 16 vuotta sitten ja lopetti pitkän ottelu-uransa 2020. Hän ehti saavuttaa ottelijana viisi Suomenmestaruutta, Pohjoismaiden mestaruuden, useita EM- ja MM-mitaleita sekä kansainvälisten turnausten voittoja. Valmentaminen alkoi kiinnostaa jo ottelu-uran aikana, jolloin hän suoritti Valmentaja ja Ohjaaja -koulutuksen I-tason. Ottelu-uran jälkeen hän suoritti Urheilijasta Valmentajaksi -koulutuksen ja 2022 Valmentajan ammattitutkinnon.

Oman ottelu-uran ja opiskelujen ansiosta Riikalla on vahva osaaminen ja tieto siitä, mitä maailman huipulla kilpakehissä vaaditaan. Riikan ote valmennukseen on sopivan vaativa, mutta myös lempeän kannustava.

Tina

Tina on ollut thainyrkkeilyn parissa jo 10 vuotta. Ensimmäisen ottelunsa hän otteli 2017. Intohimo lajiin on kova ja toissa vuonna hän palasikin kilpakehiin ja kuuluu Optiman kisaryhmään.

Tina on suorittanut Valmentaja ja Ohjaaja -koulutuksen I-tason. Tinalla on myös vuosien kokemus thainyrkkeilyotteluiden tuomaroinnista.

Treeneissä Tinan lämmin positiivisuus ja taidokkuus piristää synkemmänkin päivän.