Ajankohtaista

Laadukkaat ja hyvin istuvat hammassuojat ovat thainyrkkeilijälle tärkeä varuste. Hampaiden suojaamisen lisäksi ne auttavat ennaltaehkäisemään leuka- ja niskavammoja, sekä vähentävät aivotärähdyksen riskiä. Optiman jäsenet saavat nyt yksilölliset Dentafit-hammassuojat -10% alennettuun hintaan - pyydä alennuskoodi valmentajilta! Omannäköiset suojat...

Järjestämme thainyrkkeilyn peruskurssin 22.3.2022 alkaen Vuosaaren Urheilutalolla. Kuuden viikon kurssin aikana opit lajin perusteet. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin tekniikoiden kertaajille, kunnosta riippumatta. Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat. Mukaan tarvitset vain urheiluvaatteet ja juomapullon.

Optiman yhdistetyt 1v-synttärit ja Pikkujoulut suijuivat mukavissa merkeissä. Juhlat aloitettiin leikkimielisillä Optima Olympialaisilla, jossa yhdistyi taito, tarkkuus, nopeus, tieto ja yhteistyö.Olympialaisten jälkeen siirryttiin sisätiloihin syömisen, pelailun ja yhdessä olemisen pariin.

Tervetuloa kaikki Optima Thaiboxing Club ry:n jäsenet sääntömääräiseen syyskokoukseen! Kokous pidetään tiistaina 21.12.2021 klo 18 alkaen zoomin välityksellä.

Optima 1v!

03.11.2021

Optima Thaiboxing Club täytti 1 vuoden! Vuosi on ollut haasteellinen mutta upea ja onnistunut.

Optiman Ela osallistui Lahdessa pidettyihin SM-kilpailuihin. Ela sai upeasti tuotua harjoiteltuja asioita kisoihin, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Näin Elalle SM-hopeaa! Onnittelut!

Optimalaisten yhteinen peli- ja grillausilta järjestetään 24.8.2021 klo 18 alkaen. Huippua päästä viettämään iltaa yhdessä muutenkin kuin lyömisen ja potkimisen merkeissä. :D