Ajankohtaista

Seuran syyskausi on sujunut hienosti ja vielä treenataan muutama viikko tämän vuoden puolella. Optiman syyskausi päättyy 18.12.2023 ja kevätkauden treenit alkaa 5.1.2024!

Syyskausi Optimalla on lähtenyt hienosti käyntiin, hiki virtaa ja tupa on ollut täynnä iloisia treenaajia. Syksy tuo myös tullessaan hieman muutoksia treeniaikoihin ja maanantain treenit aikaistuvat ajalle klo 17-30-18.30.

Optiman syyskausi pyörähtää käyntiin 14.8.2023 Vuosaaren Urheiluhallilla!
Ennen syyskauden alkua pidetään keskiviikkoisin Optiman ulkotreenit Vuosaaressa klo 18-19.30 ja niihin voi osallistua myös seuran ulkopuoliset harrastajat hintaan 8e/treeni. Mikäli haluat mukaan, niin laita meille viestiä.

Optiman kevät 2023 alkoi vauhdikkaasti heti tammikuussa järjestetyn peruskurssin myötä. Uudet oppilaat ottivat lajin perusteet hyvin haltuun ja saatiin lisää huipputyyppejä Optiman porukkaan!

Tervetuloa kaikki Optima Thaiboxing Club ry:n jäsenet sääntömääräiseen syyskokoukseen! Kokous pidetään tiistaina 21.12.2021 klo 18 alkaen zoomin välityksellä.

Kesä alkaa kääntymään syksyä kohti. Optiman ulkotreenit on saatu päätökseen ja lomat lomailtua. Optiman syyskausi alkaa maanantaina 15.8.2022. Treeniaikataulu sekä treenipaikka Vuosaaren Urheilutalo säilyvät ennallaan.

Tervetuloa kaikki Optima Thaiboxing Club ry:n jäsenet sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Kokous pidetään tiistaina 14.6.2022 klo 18 alkaen zoomin välityksellä.

Laadukkaat ja hyvin istuvat hammassuojat ovat thainyrkkeilijälle tärkeä varuste. Hampaiden suojaamisen lisäksi ne auttavat ennaltaehkäisemään leuka- ja niskavammoja, sekä vähentävät aivotärähdyksen riskiä. Optiman jäsenet saavat nyt yksilölliset Dentafit-hammassuojat -10% alennettuun hintaan - pyydä alennuskoodi valmentajilta! Omannäköiset suojat...