Ajankohtaista

Optimalaisten yhteinen peli- ja grillausilta järjestetään 24.8.2021 klo 18 alkaen. Huippua päästä viettämään iltaa yhdessä muutenkin kuin lyömisen ja potkimisen merkeissä. :D

Optima Thaiboxing Club järjesti 16.8.2021 ilmaiset thainyrkkeilyn kokeilutreenit Arabian Urheilupuistossa. Treenit sujuivat erinomaisesti. Osallistujilla oli hymy herkässä ja mukaan tarttui uusia kokemuksia, onnistumisia ja taitoa.

Optima järjestää avoimet ja ILMAISET ulkotreenit 23.8.2021 klo 18-19.30 Arabian Urheilupuistossa. Tänne ovat tervetulleita kaikki, joilla on thainyrkkeilyn perusteet hallussa.

Optima järjestää ilmaisen thainyrkkeilyn kokeilutreenin ulkona. tule kokeilemaan yksin tai kaverin kanssa kivaa uutta lajia. Et tarvitse mitään omia välineitä mukaan. Ota urheiluvaatteet, juomapullo ja iloista mieltä. Treeni sopii kaikenkuntoiseille.

Kevätkokous

02.08.2021

Optima Thaiboxing Club ry:n ensimmäinen kevätkokous pidettiin 25.7.2021 zoomin välityksellä.

Tänään starttasi Optiman ulkotreenit hyvällä fiiliksellä! Vihdoinkin suositukset sallii treenaamisen ulkona, ja sääkin alkaa olemaan kohdillaan. Tänään päästiin treenaamaan melkein puolen vuoden korona-tauon jälkeen! :)

Optiman pienryhmätreenit starttasivat tänään hyvällä meiningillä uusissa tiloissa. Nyt meillä on loistava porukka kasassa ja yhdessä tekeminen pääsi heti hyvään vauhtiin.