Ajankohtaista

Optiman yhdistetyt 1v-synttärit ja Pikkujoulut suijuivat mukavissa merkeissä. Juhlat aloitettiin leikkimielisillä Optima Olympialaisilla, jossa yhdistyi taito, tarkkuus, nopeus, tieto ja yhteistyö.Olympialaisten jälkeen siirryttiin sisätiloihin syömisen, pelailun ja yhdessä olemisen pariin.

Tervetuloa kaikki Optima Thaiboxing Club ry:n jäsenet sääntömääräiseen syyskokoukseen! Kokous pidetään tiistaina 21.12.2021 klo 18 alkaen zoomin välityksellä.

Optima 1v!

03.11.2021

Optima Thaiboxing Club täytti 1 vuoden! Vuosi on ollut haasteellinen mutta upea ja onnistunut.

Optiman Ela osallistui Lahdessa pidettyihin SM-kilpailuihin. Ela sai upeasti tuotua harjoiteltuja asioita kisoihin, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Näin Elalle SM-hopeaa! Onnittelut!

Optimalaisten yhteinen peli- ja grillausilta järjestetään 24.8.2021 klo 18 alkaen. Huippua päästä viettämään iltaa yhdessä muutenkin kuin lyömisen ja potkimisen merkeissä. :D

Optima Thaiboxing Club järjesti 16.8.2021 ilmaiset thainyrkkeilyn kokeilutreenit Arabian Urheilupuistossa. Treenit sujuivat erinomaisesti. Osallistujilla oli hymy herkässä ja mukaan tarttui uusia kokemuksia, onnistumisia ja taitoa.

Optima järjestää avoimet ja ILMAISET ulkotreenit 23.8.2021 klo 18-19.30 Arabian Urheilupuistossa. Tänne ovat tervetulleita kaikki, joilla on thainyrkkeilyn perusteet hallussa.